Festival Otevřených Sklepů - Za vinaři na Podluží | 1. - 2.6.2013 | Moravská Nová Ves a okolí

02.06.2013 15:00

Velký Letní Festival otevřených sklepů

se bude již podruhé konat na Podluží. Této jihovýchodní části Moravy se přezdívá „malovaný kraj“ a je proslulý kvalitními bílými víny Chardonay a červeným Cabernet Moravia, ale také typickým folklórem, cimbálovými muzikami, mužáckými sbory a dojemnými táhlými písněmi. Po dva dny bude otevřeno více jak 30 sklepů místních vinařů s nejlepšími víny posledních ročníků. Gastronomickými lahůdkami bude oplývat originální sklep U Jeňoura v Prušánkách. V ceně vstupenky jsou, jako vždy, dva 100korunové kupóny k odběru vína. Třetí 100korunový bonusový kupón každému návštěvníkovi věnují Vinaři z Podluží a restaurace Hotelu Beatrice v Prušánkách. Kupón je platný s razítkem restaurace Hotelu Beatrice, které získáte při konzumaci jednoho z jídel uvedených na festivalovém jídelním lístku. Využijte příležitost ochutnat skvělou domácí kuchyni z místních surovin a navyšte si hodnotu kupónů pro odběr vín na 300 Kč!

Pořadatel: Vinaři z Podluží a Nadace Partnerství
Kdy:   1. a 2. června 2013
Kde:   Moravská Nová Ves, Hrušky, Prušánky, Nový a Starý Poddvorov

Doprava:  autobusová kyvadlová doprava mezi všemi festivalovými obcemi po celou dobu akce

Vstupní místo: centrální registrační místo pro koupi a výměnu vstupenek za startovní balíček je u vlakového nádraží v obci Moravská Nová Ves. Registrace je otevřena v sobotu od 8.00 do 15.00.

Trvání akce: Sklepy jsou otevřeny v sobotu 1. června od 10.00 do 21.00 hodin a v neděli 2. června od 10.00 do 15.00 hodin.

Více informací k akci naleznete na www.otevrenesklepy.cz.